Emballagedesign til dansk økologisk laktosefri mælkepulver til Kina.

[et_pb_section admin_label=”section”]
[et_pb_row admin_label=”row”]
[et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text”]For et kinesisk konsortie har Pack Design udviklet logo, brand- og emballagedesign til en nyhed på det kinesiske marked: Dansk økologisk laktosefri mælkepulver. I emballagedesignet til Solmarks æsker og sachetter er dansk tekst og illustrationer af vildtvoksende kløverblomster med firkløvere (betyder også held for kinesere) vigtige markø(e)r for produktets danske økologiske oprindelse. Pack Design er eksperter i emballagedesign til føde- og drikkevarer. Vi har mere end 20 års erfaring med emballagedesign til FMCG og især økologiske produkter.  Kontakt Pack Design hvis du har behov for iøjnefaldene emballagedesign, viden om bæredygtig emballage eller har brug for inspiration fra de nyeste trends.[/et_pb_text][/et_pb_column]
[/et_pb_row]
[/et_pb_section]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *