Emballagedesign til nyt klimamærke (co2aftryk) fra Launis. 

[et_pb_section admin_label=”section”]
[et_pb_row admin_label=”row”]
[et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text”]Vi er så stolte af det nye klimamærke fra Launis. 

Klimamærket er søsat af Launis, og Pack Design står for koncept og design. Ude på fiskehylderne får de danske forbrugere nu et tydeligt CO2 aftryks pejlemærke, som hjælper dem med at handle klimavenligt på et oplyst grundlag. Mærket giver forbrugerne et hurtigt og enkelt overblik, når de skal sammenligne produkters CO2 aftryk. Alle rejer fra Launis bliver klimamærket, så det er nemt at forstå og sammenligne CO2 udledningen for forskellige typer rejer.

Klimamærket er ikke kun forbeholdt fiskeprodukter – men er til fri afbenyttelse for andre føde- og drikkevare producenter. Logoet kan rekvireres ved Pack Design mod en mindre engangsbetaling. Projektet tapper lige ind i vores store passion: bæredygtighed.

Kontakt Pack Design og hør hvordan klimamærket kan give forbrugerne klar besked om dit produkts CO2 aftryk.[/et_pb_text][/et_pb_column]
[/et_pb_row]
[/et_pb_section]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *