Emballagedesign til rebranding af Carl Vollstedt serien

Resultaterne af Carl Vollstedt redesignet i form af nyt logo og emballagedesign var meget konkrete: Mersalg af de bestående produkter, og flere nye produktvarianter på hylderne. Gennem mere end 20 år har Pack Design sammen med gode kunder udviklet langtidsholdbare og opsigtsvækkende emballagedesigns, der (i al beskedenhed) både sælger og markerer sig i forhold til konkurrenterne. Vores arbejde er lykkedes, når designet skaber blikfang så produkterne lander i de digitale og analoge indkøbskurve. Vi har i alle årene arbejdet med både food og nonfood, så kontakt os hvis du har en nyhed eller et produkt, der skal have et brush-up, så det får forbrugernes og indkøbernes fulde opmærksomhed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *